Aroma Terapi

AROMATERAPI Aromaterapi har vundet indpas i millioner af private hjem verden over og også på arbejdspladser, hvor æteriske olier kan stimulere til et mere produktivt, kreativt, positivt miljø f.eks. Der findes mange forskellige producenter af æteriske olier globalt, men vi anbefaler kun én producent og det er doTERRA, som med sine CPTG(R) klassificerede olier er det eneste firma i verden pt.som tester olierne på renhed. Det er – i vores optik – meget vigtigt, at olierne er rene og fri for syntetiske stoffer, så kroppen ikke udsættes for en belastning, men derimod en berigelse. Aromaterapi i detail-miljøet En omhyggelig udvælgelse af æteriske olier kan skabe et unikt miljø, der kan tilskynde kunderne til at blive hængende i en butik. Så hvilke æteriske olier skal vi bruge? Forskning har vist, at kunder udsat for dufte var mere tilbøjelige til at foretage et køb eller besøge butikken igen. Olierne skaber således en positiv oplevelse af butikken/produktet. Når du skaber en duft til en butik, skal du overveje målgruppen. Du vil for eksempel ønske at bruge én æterisk olie til produkter til mænd, mens andre olier kan være mere effektive til produkter til kvinder. Visse olier betragtes som kønsneutrale af forskerne. Lad os høre, hvilke signaler du ønsker at sende til din kundekreds, så finder vi den rette olieløsning til dig. 

 

Duft i restauranten Udsat for den rigtige olieduft og -påvirkning er gæster tlbøjelige til at bruge mere tid i restauranten og et større beløb på slutregningen. Flere dufte er interessante til brug i café- og restaurationsmiljøet. Ved at skabe en atmosfære, som får gæsterne til at føle sig velkomne, afslappede og tilpasse øges også sandsynligheden for, at de bliver hængende lidt længere.

 

Aromaterapi i venteværelset At sidde i venteværelset hos lægen eller tandlægen er sjældent en behagelig oplevelse. Patienter er ofte stressede og bekymrede. Men der er håb for de af os, som sveder tran i minutterne op til en rodbehandling. Nylige studier har vist at aromaterapi kan reducere angst og forbedre humøret hos patienter, som venter på tandlægebehandling. Æteriske olier fik patienterne til at føle sig mere afslappede og gav i tillæg et stærkt ønsket løft af humøret.

 

Forbedret arbejdsmiljø Dufte skaber et positivt miljø ved at reducere stress, afhjælpe træthed, og forbedre årvågenhed og præstationsniveau. Øg effektiviteten ved at diffuse olier i pauserne på jobbet, da den har vist sig at forebygge forringelse af arbejdsindsatsen. Der findes olier, som klarer hjernen og skærper koncentrationen og olier, som virker motiverende og opfriskende. Der findes en olie til stort set alt. Vi fortæller gerne om hvilke olier, der er bedst egnede til dit arbejdsmiljø.